Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η απάτη της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 - Η εθελοτύφλωση!




Για να υπάρχει μια διάφανη εικόνα των γεγονότων της 11-9 2001 με ολοκληρωμένη αντίληψη, εδώ θα ταξινομηθούν οι φοβερές εικόνες σε μια αναπαράσταση. Έτσι θα δοθεί μια ευκαιρία να σχηματιστούν αυθεντικά συμπεράσματα σε όσους δεν μπόρεσαν να συλλάβουν το τραγικό σκηνικό από την αρχή, ξεθάβοντας το απατηλό «άλλοθι» για τα κατοπινά δρώμενα που υπομένουν οι λαοί της Γης, όπως:

1. Από καιρό είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι, οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης δεν εξυπηρετούσαν τον σκοπό ύπαρξής τους πλέον, και ότι έπρεπε να κατεδαφιστούν για την χρήση του χώρου γι άλλους στόχους!

2. Για μια τόσο τέλεια, στιγμιαία κινητή λήψη, απαιτείται μια επιστημονικά έμπειρη προετοιμασία, τόσο της μηχανής όσο και του εικονολήπτη, περιμένοντας την φοβερή στιγμή με το δάχτυλο στην σκανδάλη!

3. Το γεγονός βεβαιώνεται και από τα εξής δρώμενα, η απρόσμενη λήψη και των δυο προσκρούσεων έχει, τόσο την ίδια οπτική γωνία, όσο και την αλάνθαστη σύλληψη μιας ανυποψίαστης κινητής παράστασης!

4. Είναι πασίγνωστη η πληροφορία ότι, πριν μερικές μέρες ειδοποιήθηκαν οι σημιτικής καταγωγής θαμώνες των πύργων, να λείψουν την συγκεκριμένη μέρα από τις ασχολίες τους, «ίσως από σύμπτωση»!

5. Τα αεροπλάνα του φοβερού δράματος που επιλέχτηκαν από τον σχεδιασμό της επιχείρησης, ήταν όλα 767 Boeig Βas Κiou, δηλαδή, πλήρους ηλεκτρονικού τηλεχειρισμού, προφανώς από παρεξήγηση!

6. Για παραπλάνηση, απασχόληση και αποπροσανατολισμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης, την ίδια σχεδόν στιγμή επιχειρήθηκαν κι άλλες κρούσης, στο πεντάγωνο και το καπιτώλιο της Ουάσιγκτον, με ίδιους τύπους αεροπλάνων!

7. Τα χτυπήματα στους πύργους απείχαν κοντά μισή ώρα, όμως, ούτε ένας «φωστήρας» δεν παρατήρησε τις δυο απανωτές εκρήξεις που ξεπήδησαν από τα υπόγεια των πύργων, σχεδόν ταυτόχρονα, πριν σωριαστούν ελεγχόμενοι!

8. Είναι ακόμα βέβαιο πως, δεν προλαβαίνει να γίνει διορθωτικός ελιγμός αεροσκάφους μόλις 150 μέτρα πριν από τον στόχο, παρά μόνον με τηλεχειρισμό, όπως έγινε στην πρόσκρουση του Β΄ πύργου.

9. Ακολούθησε με φανούς και κωδωνοκρουσίες η προβολή κάποιου Οσάμα Μπιν Λάντεν, του οποίου το φάντασμα εξακολουθεί να προσδιορίζει τις «παγκόσμιες τρομοκρατικές απειλές, σαν άλλοθι» για επεμβάσεις ανά την υφήλιο!

10. Για τα πληρώματα των δυο αεροπλάνων που οδηγήθηκαν πάνω στους πύργους, δεν θα μάθει ποτέ η ανθρωπότητα την πραγματική ταυτότητα, ούτε φυσικά από πόσα άτομα αποτελούνταν το καθένα!

11. Η σύνθεση των στελεχών και των άλλων αεροσκαφών θα παραμείνει το ίδιο σκοτεινή, επειδή δεν θα βρεθούν οι κατάλληλοι αναζητητές τους, και διότι η ανθρωπότητα ζει την ημιμάθεια μιας πλανερής απάτης!

12. Και κάτι που δεν σχολιάστηκε ποτέ είναι, από που και ποιάς ακριβώς πτήσης ήταν όλα αυτά τα σκάφη, που απογειώθηκαν από τα απλησίαστα αεροδρόμια των Η.Π.Α. με τόση ακρίβεια, χωρίς να τα πάρουν είδηση τα «γεράκια» του πενταγώνου!

13. Μετά το πλήγμα κατά του Ιράκ, σκαρώθηκε ένα δεύτερο ξωτικό, για το οποίο θα υπάρχουν συνέχειες σαν αιτίες του κακού, «εδώ Λάντεν εκεί Οσάμα» και να ο φαντομάς απειλεί και πεθαμένος, όπως και τότε με τον Χίτλερ.

14. Με μια παγκόσμια κοινή γνώμη, ναρκωμένη μεθοδικά μέσα σε συγκεχυμένη παραπληροφόρηση και μια καθημερινή παραπλανητική πλύση εγκεφάλων, δόθηκε το απατηλό «άλλοθι» τρομοκρατίας κατά παντός και καλά κρατεί ακόμα.

15. Με έναν ανάλογο εμπαιγμό είχε ισοπεδωθεί πριν λίγο και η Γιουγκοσλαβία, τα νήπια, οι άμαχοι και όλα τα ανήλικα που ορφάνεψαν, αλλά και οι σκεπτόμενοι κάπως, θα αναζητούν για πολύ, τόσο τους θύτες όσο και τις αιτίες του χαμού τους.

16. Μέσα στη σύγχυση που επικρατεί ανά την οικουμένη, μεγαλώνει συνεχώς και το βασικό έγκλημα, η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, η νέα διάρκεια του δράματος ξεπερνά ήδη ολόκληρα 60 χρόνια.

17. Το τραγικό για την ανθρωπότητα και τους φωστήρες αναλυτές είναι που, οι αποφάσεις παίρνονται εν αγνοία κάθε ενδιαφερόμενου.

18. Ο πόνος που προκαλείται από τις φονικές επιδρομές των δημίων όμως, θα οδηγεί το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, σε αδράνεια σιωπής.

19. Η ανθρωπότητα, βαυκαλιζόμενη ότι, μετά την εξάλειψη της τρομοκρατίας θα έρθει ειρήνη, γίνεται ασυνείδητος συνεργός της αυτοκαταστροφής της.

20. Και το χειρότερο, η προαγγελία νέων τρομοκρατιών, με πρόγνωση θριάμβου των σκιών κάθε Οσάμα Μπιν Λάντεν, καταμαρτυρεί τον εμπαιγμό των λαών, για να δεχτεί μοιρολατρικά την απάτη που ζει σαν τρομοκρατικό «άλλοθι» αοράτων!

Συντάκτης: Παν Ελλήνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.