Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σουηδή βιάσθηκε και δολοφονήθηκε από πρόσφυγα! [ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!]

Το πτώμα της βιασθείσης και φονευθείσης Ελίν Κραντς.





Στις 26 Σεπτεμβρίου 2010, η 27χρονη Σουηδή ονόματι Ελίν Κράντς κατευθυνόταν προς την οικία της, έπειτα από ολονύχτια διασκέδαση με τους φίλους της στο κέντρο Βάλαντ στο Γκέτεμποργκ της Δυτικής Σουηδίας. Ήταν 4 το πρωί ήδη και μετά που ο φίλος της κατέβηκε στην στάση Χγιάμαρ Μπρατιγκσπλάτσεν, η Ελίν παρέμεινε μόνη της στον τροχιόδρομο, με μόνο μερικές στάσεις να απομένουν πριν φτάσει στην περιοχή Χίσιγκεν – τον προορισμό της.

Η δολοφονηθείσα Ελίν Κραντς


Το παρόν δεν αποτελεί και ιδιαίτερο θέμα στη Σουηδία μιας και είναι μια ασφαλής χώρα με σχεδόν καθ’ όλα ουδεμία πιθανότητα βιασμού, αλλά πλέον η Σουηδία δεν είναι αυτό που ήταν, αν και οι Σουηδοί είναι φιλήσυχος λαός. 

Ο βιασμός και η δολοφονία της Ελίν Κραντς από τον Εφραίμ Ταντέλε Γιοχάννες

Αφότου ο φίλος της κατέβηκε, ο τροχιόδρομος υπ’ αριθμόν 5 στον οποίο επέβαινε η Ελίν Κραντς, δέχθηκε την επιβίβαση ενός 23χρονου μαύρου ο οποίος μετανάστευσε στην Σουηδία ως «ευγνώμων» πρόσφυγας από την Αιθιοπία, μέσω της Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Ο «μετανάστης», που αργότερα αναγνωρίσθηκε ως ο Εφραίμ Ταντέλε Γιοχάννες, πρόσεξε την όμορφη νεαρή ξανθιά Σουηδή και είδε ότι ήταν μόνη, αργά και νύχτα, αποφασίζοντας να κάνει ΜΟΝΟΝ ότι ένας
«μετανάστης» στην Σουηδία θα έκανε, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των εντόπιων δεν ψάχνει να βιάσει γυναίκες νυχτιάτικα.

Ο βιαστής και δολοφόνος, Εφραίμ Ταντέλε Γιοχάννες


Ο Εφραίμ Ταντέλε Γιοχάννες ακολούθησε την Ελίν Κραντς έξω από τον τροχιόδρομο, την απήγαγε, την έσπρωξε στην δασική περιοχή Λανσμανσγκάρντεν και εκεί την βίασε με τον πιο βίαιο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο Εφραίμ κλώτσησε και χτύπησε την Ελίν, με τόση δύναμη, που ο εγκέφαλός της υπέστη μόνιμη βλάβη που οδήγησε σε έλλειψη οξυγόνου. Το κεφάλι της, ο λαιμός τα πόδια και τα χέρια της ήταν γεμάτα με κακώσεις και αιματώματα και οι μεμβράνες γύρω από το κολπικό άνοιγμα είχαν πεταχτεί έξω.

Χάρη στην εικονοσκόπηση που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας εντός του τροχιόδρομου, η αστυνομία βρήκε καθαρά στοιχεία και συνέλαβε τον Εφραίμ Ταντέλε Γιοχάννες συντόμως μετά το έγκλημα, κατηγορώντας τον για δολοφονία και ειδεχθή βιασμό. 

Στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας του τροχιόδρομου,
όπου εικονίζεται αριστερά το θύμα και κάτω δεξιότερα ο δράστης.



Συμφώνως με την κατηγορούσα αρχή, ο Εφραίμ Ταντέλε Γιοχάννες έσυρε την Ελίν Κραντς με την βία, της άνοιξε τα πόδια, την βίασε ενώ της έσφιγγε τον λαιμό. Μετά τον βιασμό, έσυρε το σώμα της στο έδαφος και το πέταξε σε μία στοίβα βράχων.



Η ιατροδικαστική εξέταση βρήκε ίχνη του DNA της Ελίν στο σώμα του Γιοχάννες, αλλά πάραυτα ο ίδιος απέρριψε τον ισχυρισμό ότι βίασε και σκώτωσε την Ελίν. Μετά μερικούς μήνες σιωπής, τελικώς άρχισε να μιλά και παραδέχθηκε ότι ήταν στο σκηνικό της απαγωγής της Ελίν, αλλά επέμενε ότι ο βιασμός και ο φόνος έγιναν από άλλους δύο άνδρες.

Ο Εφραίαμ Ταντέλε Γιοχάννες, πατέρας δύο παιδιών, κατά βάσιν προσπάθησε να προβάλλει εαυτόν ως ότι ήταν «καλός Σαμαρείτης» που κατά ΤΥΧΗ άκουσε την φασαρία, πήγε να δει τι συνέβαινε και είδε δύο άλλους άνδρες να βιάζουν την Ελίν. Ισχυρίσθηκε ότι τους τρόμαξε και ότι προσπάθησε να σώσει την ζωή της κοπέλας αλλά λιποθύμησε κι έχασε τις αισθήσεις της.

Ο πολυπολιτισμός στην Σουηδία

Η μεγάλη ειρωνεία όλων είναι ότι η Ελίν Κραντς, που έφαγε την προπαγάνδα της «ανοχής» και της ποικιλομορφίας, ήταν υποστηρίκτρια του πολυπολιτισμού στην Σουηδία. Υποτίθεται ότι ήταν μέλος της σελίδος του Φέησμπουκ «Μας αρέσει η ποικιλομορφία» (We Like Diversity), αυτοαποκαλούμενη «πολυπολιτίστρια» και υποστήριζε την μετανάστευση ατόμων από χώρες του Τρίτου Κόσμου στην Σουηδία.

Ενώ ζούσε στην Βιρτζίνια των Η.Π.Α., ο Εφραίμ Γιοχάννες καταδικάσθηκε σε 13 μήνες και 11 ημέρες στην φυλακή για οδήγηση υπό επήρρεια αλκοόλ, για τραυματισμό και εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο, και για ψευδή κατάθεση. Παραπονιόταν ότι τον κακομεταχειρίζοναν στις Η.Π.Α. επειδή ήταν μαύρος και έλαβε ιδιότητα πρόσφυγα στην εναγκαλίζουσα τον πολυπολιτισμό Σουηδία. Για να ευχαριστήσει την Σουηδία που τον δέχθηκε, βίασε και σκότωσε μία από τις κατοίκους της.




Επειδή η Σουηδία είναι πλέον τόσο πολύ καλά βυθισμένη στον πολυπολιτισμό, κανένα από τα Σουηδικά ΜΜΕ δεν μπόρεσε να δημοσιεύσει ότι ο δράστης ήταν μετανάστης ή ότι ήταν μαύρος, στις ανταποκρίσεις τους επί του γεγονότος. (Δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ). Δεν μπορούσαν καν να δημοσιεύσουν ούτε το όνομά του, βάσει νόμου, και απλώς αναφέρονταν σε αυτόν απλώς ως έναν «23χρονο», λέγοντας ότι «ο 23χρονος κατηγορήθηκε για φόνο και βιασμό». Πάραυτα, και χάρην στο διαδίκτυο, ΞΕΡΟΥΜΕ ποιος είναι.

Όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, η Σουηδία έχει υποταχθεί στο μέγα σχέδιο του πολυπολιτισμού της απόλυτης καταστροφής. Δεν έχει σημασία πόσο ισορροπημένο και δυνατό είναι ένα έθνος. Άπαξ και αρχίσεις την αποσταθεροποίησή του από τα έσω παρουσιάζοντας ασύμβατα στοιχεία που δεν συμμερίζονται τις ίδιες αξίες, η κοινωνία θα αντιμετωπίσει την κατάρρευσή της ασχέτως πόσο ασφαλής και της ισορροπημένη είναι.

Το «Μπλάντα Ουπ», που σημαίνει «Αναμειχθείτε» στα Σουηδικά, είναι μία μουσική εικονοσκόπηση πληρωμένη από την Σουηδική κυβέρνηση. Ο σκοπός της είναι να προωθήσει την ποικιλομορφία, και ειδικώς στον σεξουαλικό τομέα.

Το σχέδιο είναι τόσο καλά προσαρμοσμένο ώστε πολλοί Σουηδοί όχι μόνον αντιτίθονται στον πολυπολιτισμό, αλλά υποστηρίζουν και πιστεύουν ότι είναι ο σωστός δρόμος για να πάρει η χώρα τους.

Παρακάτω δείτε την εν λόγω μουσική εικονοσκόπηση και κρίνετε μόνοι σας. Επίσης, υπήρξαν φήμες ότι η ίδια η δολοφονηθείσα συμμετείχε, κάνοντας την ξανθιά που «καβαλά» έναν μαύρο, αλλά αργότερα έγινε γνωστό πως ΔΕΝ ήταν αυτή. (Ο σύνδεσμος παραπέμπει σε σελίδα που έχει την εικονοσκόπηση με ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ υποτίτλους. Κάντε κλικ ==>εδώ<==).
 
Μετάφραση: Παναγιώτης Κουϊμτζίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.